Alla inlägg den 22 juli 2007

Av Cecilia - 22 juli 2007 15:28

Bild 1 är på Musse och Camilla

Bild 2 är på BIR (Garden Angel Amazita) & BIM (Mithra Shan's Han-Dan-Ni Habanero) Grattis Camilla & Trine!

Bild 3 är på två trötta vovvar (Musse & Ammis) när vi kom hem till Camilla igen efter utställningen.


Jag och Musse har varit i Stockholm och hälsat på Camilla och hennes vovvar. I fredags så gjorde Camilla i ordning Musse inför lördagens utställning, han blev verkligen kanonfin! Vi drack lite rödvin och sen så kom Tarja och hennes hund Zelda på besök, Musse som i vanliga fall brukar vara ganska lugn blev helt till sig i pälsen, undra om Zelda kanske kommer att löpa inom kort...


På lördagen så var det dags för utställning. Camilla visade Musse, och han går verkligen helt perfekt med henne. Jag har inte packat upp ännu, och jag kommer inte riktigt ihåg vad det stod i kritiken. Men stilig championhane började kritiken med och avslutades med välvisad...:-) Det fanns med både bra och mindre bra saker i kritiken. Den här domaren tycker jag var väldigt noggrann och fick med Musses bästa och sämsta detaljer i kritiken, och det är ju så det ska vara.


Musse slutade som BH-2 med R-CACIB av åtta hanar, vilket jag är väldigt nöjd med. Tack Camilla för all hjälp med borstning och att du visade honom så fint!


Sedan var det dags för Amazita i championklass och fick CK och vann sedan bästa tikklassen och blev slutligen BIR.


Kolla in BIR och BIM bilden, alltså jag tror att Amazita vet att hon är snyggast och därför sätter näsan i vädret. Hon är för härlig!


Tack Camilla för en trevlig helg! Det har varit toppenkul, synd bara att helgen var så kort. Och inte att glömma din pappas fru helt otroligt goda thaimat och grillade lövbiffar som dom bjöd på i lördags kväll! Fast frukost, middag och kvällsfika med skorpor och saft hemma hos dig var ju inte heller helt fel...;-)


Vi syns igen om två veckor när vi ska till Svenstavik. Då är båda gossarna anmälda! Det var dom i och för sig till Västerås också, men eftersom jag åkte ensam till Stockholm och man bara får ta med sig en hund på planet så fick Tudde Pudde åka till Parkalompolo med husse. Fast känner jag Tudde rätt så är han nog mer än nöjd med det, Musse däremot gillar att vara på utställningar och viftar oftast på svansen när domaren kommer fram.

Ovido - Quiz & Flashcards