Alla inlägg den 6 maj 2007

Av Cecilia - 6 maj 2007 13:49

Bild 1, BIR blev Musse (Buenazo's Temper) och BIM blev Freja (Ting-Ge-Lings Cubita Janina)

Bild 2 är på Musse och den norska tjejen Sarah

Bild 3 är på gossarna när vi väntar på att få gå in i ringen


Igår var vi på utställning i Hammerfest som ligger i norra Norge. Domare var Kenneth Edh. Både Tudor och Musse fick CK och blev sedan placerade som BH-1 och BH-2. Tack Helena för hjälpen med att visa Musse, det gjorde du mycket bra. Sedan så var det dags för tikarna och Freja vann tikklassen. Grattis!


Fast egentligen så skulle jag kanske inte ha tagit med Musse, han har ju redan alla cert han behöver före han blir två år, Tudor saknar ju däremot ett och hade han fått den igår så hade han också bara behövt ett cert efter två års ålder. Lite snopet att just Musse tog certet av honom... Men samtidigt så kan man ju inte förutsätta att gossarna blir placerade som BH-1 och BH-2 och Tudor har ju ändå tretton månader kvar till sin två års dag så vi kanske hinner fixa ett till cert före det. Och dessutom så är det först nu som jag kan säga att det är riktigt roligt att visa Musse när han oftast både står och går bra.


Vi stannade kvar och väntade på gruppfinalen, men där blev vi oplacerade. Under barn och hund tävlingen så var det en norsk tjej som hette Sarah som hade en hund som inte ville vara med utan smet ut från kopplet och sedan inte ville komma in i ringen, så jag gick och lämnade Musse till henne. Musse är ju så enkel att gå i koppel med så hon blev jätteglad och dom sprang jättefint runt i ringen tillsammans.


Tack Helena för en trevlig helg. Vi syns ju ganska snart igen...:-)



Ovido - Quiz & Flashcards