Alla inlägg den 12 februari 2008

Av Cecilia - 12 februari 2008 21:30

Nu är det dags för min och mattes resa. Vi skulle egentligen ha åkt tidigare, jag var anmäld till två utställningar i Lettland för två veckor sedan, men dit åkte vi inte. Hux flux så hade deras kennel klubb ändrat reglerna efter det att matte hade anmält mig dit, nu måste svenska hundar ha tre cert med minst 52 veckor mellan första och tredje certet. Hade jag däremot bott i Finland eller Danmark så hade det bara behövts ett. Eller bara och bara, det är inte så enkelt att få ett cert heller, och matte säger att det inte blir enklare i fortsättningen heller med tanke på att någon håller på att käka upp min päls... Jepp ni läste helt rätt, jag har fläckvis minskat pälslängden med flera centimeter, när jag springer runt så brukar det sitta fast en vit liten hårig sak på två och ett halvt kilogram i min päls, så det kanske inte är så konstigt att lite päls lossnar då.


Nu ska jag och matte i alla fall ut i Europa och flyga lite förutom Stockholm så blir första stoppet München, det ska bli skoj, matte har varit i Tyskland säkert tio gånger men aldrig i München så det blir första gången för båda två. På fredag åker vi vidare söderut från München. Matte ska försöka uppdatera bloggen under resan om vi hittar något internetcafe. På lördag så ska vi på utställning, det ska bli kul. Men lite oroväckande är det, vi har inte ens fått en nummerlapp?


Spana in bilden på mig, jag håller hårt i passet. Det är alltid kul att vara ute och resa, men det är ändå bäst att komma hem och träffa Musse och Molly!



Ovido - Quiz & Flashcards